Enquete trainingsbehoefte en inschrijven zomertrainingen

29 februari 2024

Allereerst wil het bestuur iedereen hartelijk danken voor de bijdrage aan de enquête.

Variatie in behoefte
Er blijkt flinke variatie in wensen van onze leden; het merendeel van de leden die behoefte heeft aan les wil de gehele zomerperiode les maar een deel wil een bepaalde periode. Er is vooral vraag naar groepslessen maar ook naar privé of duo-lessen. Ook de voorkeur voor dagen en tijdstippen is divers; alle dagen worden genoemd en zowel ochtend, middag als avondles wordt gevraagd. Hoewel Hester nog steeds gemist wordt als trainer worden er ook andere trainers als voorkeur aangegeven.

Aanbod lessen
Naar aanleiding van de uitkomst van de enquête heeft het bestuur overleg gehad met de trainers van tennis-university. Hieruit is besloten om zoveel mogelijk aan de wensen van de leden tegemoet te komen. Afgelopen jaar was er alleen tennisles op dinsdagmiddag en avond, maar nu willen we aanbieden om in overleg ook andere dagen, en tijdstippen te kunnen aanbieden. Voorwaarde is wel dat een trainer niet voor 1 uur kan komen; maar wel voor 2 trainingsuren achter elkaar. Als iemand bijvoorbeeld op maandagochtend een uur privé-les zou willen kan dit alleen als het uur ervoor of erna ook ingevuld kan worden met een les.

Inschrijvingen zomertrainingen

De inschrijvingen voor de zomertrainingen worden gedaan via de link van tennis-university. Iedereen kan bij ‘specifieke wensen’ zijn voorkeur opgeven voor een dag / tijdstip / groepsgrootte / trainer / en eventueel lesgenoten. Tennis-university gaat dan in overleg zoveel mogelijk puzzelen om voor iedereen een passende oplossing te vinden. Het is belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk dagen en tijdstippen aangeeft waarop je beschikbaar bent, dan is de kans het grootst dat het past. Bij opmerkingen of vragen kun je contact opnemen met het [email protected].

Je kunt je inschrijven via deze link: https://www.tennisuniversity.nl/ons-aanbod-1/t-c-schoorl

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 509 2828

Tennisclub Schoorl

Heereweg 59
1871 EC Schoorl

KVK-nummer

40634404