Lid worden

Personal information

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Lees eerst alle informatie hieronder goed door. 
Wat fijn dat je je aanmeldt als nieuw lid! 

Inschrijven (in 3 stappen)
 1. inschrijven: vul het online inschrijfformulier in, op deze webpagina, en vergeet niet op de button [Inschrijven] te klikken. Deze gegevens komen alleen en rechtstreeks in het ledenadministratiegedeelte van KNLTB.Club.
 2. foto: stuur een geschikte pas/profielfoto als e-mail bijlage aan een aparte e-mail naar [email protected] Zie hieronder voor meer toelichting over de voorwaarden waaraan de foto moet voldoen. Deze foto wordt door de ledenadministratie toegevoegd aan de overige persoonsgegevens in de KNLTB.Club ledenadministratie. De aparte e-mail (inclusief foto bijlage) wordt vervolgens geheel verwijderd.
 3. toestemming ouder (indien van toepassing): voor een minderjarige (onder de 16 jaar) is schriftelijke toestemming nodig van ouder/verzorger/wettelijk vertegenwoordiger om de overeenkomst aan te kunnen gaan. De ouder stuurt hiervoor een aparte e-mail naar [email protected], inclusief naam, telefoonnummer en toestemming van de ouder, en de naam van het nieuwe minderjarige lid. 
Na verwerking van de inschrijving door onze eigen ledenadministratie wordt een automatische e-mail gestuurd door KNLTB.Club naar het opgegeven e-mailadres met als onderwerp 'Uitnodiging'. Hierin staat het lidnummer en de aanwijzing om een nieuw wachtwoord aan te maken voor het inloggen op de website www.tcschoorl.nl, mijn.knltb.club en de KNLTB.Club mobile app. 
  Profielfoto
  De pasfoto voor de KNLTB Ledenpas moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • recent, duidelijk en goed gelijkend;
  • recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond;
  • beide ogen zichtbaar, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen;
  • hoofd onbedekt;
  • tenminste 300 (breed) x 400 (hoog) pixels groot, groter is geen probleem.
  KNLTB Ledenpas
  Je ontvangt een KNLTB Ledenpas (oftewel het tennispasje) als bewijs van lidmaatschap van TC Schoorl en de KNLTB. Het pasje is ook nodig voor competitie en toernooien, georganiseerd door en onder verantwoordelijkheid van de KNLTB of aan de bond gelieerde tennisverenigingen.

  Abonnement
  De abonnementen en jaarlijkse lidmaatschapscontributie zijn:
  • Aspirant-Junior (t/m het kalenderjaar dat je 13 jaar wordt): 40 euro
  • Junior (in en vanaf het kalenderjaar dat je 14 jaar wordt): 58 euro
  • Senior (in en vanaf het kalenderjaar dat je 18 jaar wordt): 115 euro (plus drie bardiensten per jaar) (standaard)
  • Senior (in en vanaf het kalenderjaar dat je 18 jaar wordt): 190 euro (vrijgesteld van bardienst) (alleen op verzoek, [email protected])
  *) Prijzen 2018. Er geldt een korting als een nieuw lid gedurende het seizoen lid wordt.

  Opzeggen
  • Per email ([email protected])
  • Tot uiterlijk vier weken voor het einde van het verenigingsjaar (kalenderjaar), dus voor circa 1 december. Na deze datum wordt elk lidmaatschap automatisch verlengd voor het volgende verenigingsjaar
  Contact

  Vragen?

  logo

  E-mail

  [email protected]

  Telefoon

  0725092828

  Tennispark en clubhuis van TC Schoorl

  Heereweg 59
  1871 EC Schoorl
  Nederland