Clubladder

Wat is een laddercompetitie?
De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder. De Laddercompetitie is enkel een competitie die uitsluitend gericht is op leden van de vereniging. Via de Laddercompetitie functionaliteit binnen KNLTB ClubApp of tcschoorl.nl website kunnen alle leden meedoen aan de Clubladder. Je kunt in het enkel- of dubbelspel andere clubleden uitdagen. Aan de hand van de resultaten kun je stijgen of dalen binnen de rangorde. Vervolgens zijn alle resultaten in te zien.

Optie 1: via ClubApp > Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie
De Laddercompetitie is een functie binnen de ClubApp, ga naar Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. Hier komen alle laddercompetities die we als club aanmaken. Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf nog voor kan inschrijven door deze te selecteren. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de ClubApp deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen.

Optie 2: via Website tcschoorl.nl > Mijn Club > Laddercompetities
Nadat er een laddercompetitie is aangemaakt, kunnen leden zich hiervoor inschrijven via de 'Mijn Club omgeving' op de clubsite. Hiervoor gaan ze naar het kopje 'Laddercompetities' en klikken ze bij de gewenste competitie op 'Toon details'. Vervolgens vind je aan de rechterkant de 'Inschrijven' knop. Na het klikken op 'Inschrijven' krijgen de leden nog een popup waarna ze de inschrijving kunnen afronden. Na het inschrijven komt er nog een groene tekst met 'Inschrijving succesvol afgerond' in beeld en zien de leden dit direct terug onder het kopje 'Laddercompetitie'.

Leden spreken af met medespelers door 'uitdagingen' te verzenden via de Mijn Club > Laddercompetitie omgeving op de website tcschoorl.nl, of via de Laddercompetitie omgeving onder Spelen in de ClubApp. Zodra een lid een ander lid uitdaagt wordt er een mail gestuurd. Zodra het uitgedaagde lid de datum en tijdstip passend vindt kan het lid de uitdaging accepteren via de ontvangen e-mail. Hierna wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan de toekomstige wedstrijd plaatsvinden. Na het klikken op de betreffende link wordt het lid doorverwezen naar de Clubsite omgeving om de uitdaging te accepteren of af te wijzen. Na het accepteren van een uitdaging wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de tegenstander. Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf. Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 509 2828

Tennisclub Schoorl

Heereweg 59
1871 EC Schoorl

KVK-nummer

40634404