Tennisles

Professionele zelfstandige tennisscholen verzorgen de tennislessen bij TC Schoorl.

Tennisles 2019

Vanaf maandag 8 april 2019 verzorgt Hester van der Meulen (Tennisschool High Five) tennislessen op het tennispark van T.C. Schoorl.

Inschrijven en meer informatie: tennisschoolhighfive.nl.

Trainers

Hester van der Meulen (Tennisschool High Five):

Hester van der Meulen

“Mijn naam is Hester van der Meulen en ik woon sinds 2018 in het mooie Schoorl, samen met mijn man Bram en mijn twee ondernemende jongetjes. Ik tennis al vanaf mijn 8e jaar en heb vele jaren op hoog niveau in Nederland getennist. Door mijn ervaringen op en naast de baan heb ik mezelf ontwikkeld tot een gedreven enthousiaste mindset-wedstrijdtennisster. Door het omgaan met mensen, van peuters tot volwassenen, wist ik dat ik een echt mensenmens ben. Zonder twijfel wilde ik naar het CIOS in Haarlem om de opleiding te volgen tot tennistrainster. Met succes heb ik tennisdiploma A en B behaald en daarnaast vele cursussen gevolgd. Na een aantal jaar in loondienst te hebben gewerkt, kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen als tennistrainster, op meerdere verenigingen, en die kans greep ik met beide handen aan.

Nu, na meer dan 15 jaar lesgeven, en niveau 2 te hebben bereikt, geef ik graag op het tennispark van Schoorl in 2019 iedereen die tennist en les volgt een goed gevoel mee door mijn kennis en ervaringen te delen. Ik heb er heel veel zin in en laten we er met z’n allen een tof tennisseizoen van maken in Schoorl!
Groetjes, Hester van der Meulen "

Contact

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 509 2828

Tennisclub Schoorl

Heereweg 59
1871 EC Schoorl