Vrijwilligers bedankt! (7-15 nov)

16 september 2020


Ben je vrijwilliger?

Bedankt!

Als waardering voor je vrijwillige inzet nodigen we je van harte uit om mee te doen aan Vrijwilligers Bedankt 2020 in de week van 7 t/m 15 november. Een bedankje namens de gemeente Bergen, Team Vrijwillig en Stichting Welzijn Bergen. Want zeg nou zelf... waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

Inschijven kan van 1 t/m 20 oktober via www.vrijwilligers-bedankt.nl.

Zet donderdag 1 oktober dus nu in je agenda. Want op die dag kun je vanaf 9.00 uur inschrijven voor Vrijwilligers Bedankt 2020. De inschrijving loopt door tot en met dinsdag 20 oktober. Maar hoe eerder je inschrijft, des te meer keuze je hebt. Vanwege de Coronacrisis kun je dit jaar kiezen uit diverse bijzondere gratis (corona proof) activiteiten of een cadeau.

Ken je andere mensen, die ook in de gemeente Bergen vrijwilligerswerk doen? Vertel ze over Vrijwilligers Bedankt of stuur deze mailing door. Want we willen zoveel mogelijk vrijwilligers de kans bieden om mee te doen.

Alvast heel veel plezier!

Team Vrijwillig richt zich op vrijwilligerswerk in de zorg en welzijn, bij het wijkcentrum om de hoek, bij een cultureel evenement en bij de sportvereniging.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 509 2828

Tennisclub Schoorl

Heereweg 59
1871 EC Schoorl