Vrijwilligers bedankt!

25 september 2019

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Jouw inzet verdient een bedankje.

 • Op zaterdag 16 november 2019 organiseert TC Schoorl de jaarlijkse Vrijwilligersdag. Alle Vrijwilligers van het afgelopen seizoen en van het komende seizoen zijn van harte welkom! 

  Schrijf je in via email aan [email protected].

 • Onder het motto 'Vrijwilligers Bedankt!' worden van 2 t/m 10 november tal van workshops en andere activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een filmvoorstelling, een wijnproeverij of een middag bowlen, maar er is nog veel meer!

  Alle vrijwilligers kunnen zich vanaf 1 oktober inschrijven voor gratis workshops en andere activiteiten. Deze zullen van 2 tot en met 10 november 2019 georganiseerd worden om jou, samen met andere vrijwilligers in de gemeente Bergen, voor je inzet te bedanken.

  Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Jouw inzet verdient een bedankje. Onder het motto 'Vrijwilligers Bedankt!' worden van 2 t/m 10 november tal van workshops en andere activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een filmvoorstelling, een wijnproeverij of een middag bowlen, maar er is nog veel meer! Het programma en meer informatie is vanaf 1 oktober hier te vinden.

  Vrijwilligers kunnen gratis meedoen aan deze workshops en activiteiten.

  Inschrijven voor het programma kan vanaf 1 oktober via deze website. De inschrijvingen sluiten op 20 oktober, maar ook geldt: Vol = Vol, wees er dus snel bij! Vanaf 1 oktober is ook het volledige programma zichtbaar.

 

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 509 2828

Tennisclub Schoorl

Heereweg 59
1871 EC Schoorl